Home page - Gelukwensen

Felicitatie teksten voor een bruiloftsverjaardag

Een trouwdag is een dag waar je zeker even bij stil blijft staan. Het is immers de dag waarop jij, vrienden, je ouders of grootouders het ja-woord gaf en een levenslange verbintenis aanging met je geliefde. Dat is zeker een mooie wens waard. Vind je het moeilijk om onder woorden te brengen wat je voelt? Doe dan hier inspiratie op voor verschillende wensen.

Iedere trouwdag is een feestje waard, toch zijn er een aantal jubilea die net iets belangrijker zijn dan de ander. Zo vier je altijd je 12 1/2 jarig jubileum, maar ook wanneer je 25 jaar getrouwd bent. En misschien kun je zelfs genieten van een 50-jarig huwelijksjubileum (of zelfs langer). Dan geef je elkaar, vrienden, ouders of grootouders toch zeker een kaartje?

Hier vind je wensen voor je partner, ouders/grootouders en vrienden in verschillende stijlen. Er zijn romantische teksten, maar ook wensen vol bewondering of juist met een grappige ondertoon (ideaal voor vrienden onder elkaar). Kijk rustig rond en laat je inspireren door de wensen en gedichtjes en laat diegene weten dat je van ze houdt.

man & vrouw ouders & grootouders vrienden