Home page - Wensen - grappige

Grappige wensen voor bruiloftsverjaardagen

Wanneer een koppel hun trouwdag viert, ontvangen ze vaak veel kaartjes met lieve leuke wensen van vrienden, familie en kennissen. Sommige trouwdagen zijn belangrijk die uitgebreid gevierd worden, zoals het zilveren huwelijk of het gouden huwelijk. Sommige trouwdagen zijn wat minder belangrijk om groot te vieren. Juist dan als een buitenstaander toch laat blijken met een klein gebaar dat hij de trouwdag niet vergeten is, dan kan dat een heel groot cadeau zijn.

Een klein gebaar is bijvoorbeeld het sturen van een grappige wens op een kaartje. Een grappige wens sturen doe je misschien niet zo snel naar je opa en oma, maar wel naar je vrienden, neven, nichten, broers en zussen. Met een grappige felicitatie schrijf je niet alleen een leuk stukje tekst, maar creëer je zeer waarschijnlijk ook een grote lach bij het getrouwde koppel en dat telt ook! Vind je het moeilijk om een lollige wens te bedenken? Kijk dan verder op deze website naar inspirerende teksten.

Tips voor grappige woorden bij bruiloftsverjaardagen

Hieperdepiep Hoera! Jullie zijn alweer [getal] jaar een liefdevol en vrolijk paar. We gaan er vandaag een feestelijke dag van maken. Want dit moet uiteraard uitgebreid met zijn allen gevierd worden.

[getal] jaar geleden, stapten jullie in het huwelijksbootje. Gelukkig zijn jullie onderweg niet zeeziek geworden en dobberen jullie al die jaren gelukkig rond. Zelfs woeste golven en stroomversnellingen hebben jullie perfect doorstaan. Dat is niet alleen een felicitatie, maar zeker ook een feestje waard. Van harte gefeliciteerd.

“Ja” zeggen tegen elkaar is makkelijk, maar dat al die jaren volhouden kan soms een opgave zijn. Toch laten jullie het heel makkelijk lijken. Maar daarom zijn jullie ook al [getal] jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd!

Liefde is… jarenlang bij elkaar blijven zodat je voor ons nog een keer een feestje kunt geven! Van harte gefeliciteerd met jullie [getal] huwelijksjubileum. Dat er nog maar vele feestjes mogen volgen, is de wens van ons allemaal.

Trouwen doe je, als het goed is, maar één keer in je leven. Dan moet dat natuurlijk wel goed gebeuren en om de zoveel jaar herhaald worden. Gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijk. Dat er nog maar veel feestjes mogen komen.

Dapper als jullie zijn, zijn jullie samen in het huwelijksbootje gestapt. Ook al weet je dat hij/zij het roer in handen zal hebben, samen bepalen jullie de koers. Geniet er lekker van. En vaar door rustige wateren naar een mooi tropisch eiland.

Mensen trouwen al eeuwen met elkaar, dat is op zich niet meer zo heel speciaal. Dat jullie ondertussen al X jaar getrouwd zijn, is dan weer wel iets heel speciaals. Geniet van jullie dag en doe zo voort!

Men zegt dat liefde iets is waar je aan moet werken. Ik wil niet weten hoeveel overuren jullie ondertussen gemaakt hebben, maar als jullie er op dit tempo aan blijven werken ben ik zeker dat jullie de X2 jaar getrouwd makkelijk halen!

In die jaren samen is er veel veranderd. Oude vrienden gingen, nieuwe kwamen, adressen veranderden, haren kregen ineens een andere kleur, maar jullie liefde ziet er nog steeds hetzelfde uit als toen.

Toen jullie X jaar geleden voor het altaar stonden, zag ik twee verliefde, maar vooral zenuwachtige mensen. Als ik vandaag naar jullie kijk, zie ik twee verliefde, maar vooral gelukkige mensen en bedenk ik dat jullie X jaar geleden geen enkele reden hadden om zenuwachtig te zijn.