Home page - Wensen - mooie

De mooiste bruiloftsverjaardagswensen

Wanneer twee mensen hun trouwdag vieren is dat voor hun vaak een belangrijke en mooie dag. Als buitenstaander is het dan ook extra leuk om door middel van een klein gebaar je steentje daar aan bij te dragen. Bijvoorbeeld een kaartje waarin je mooie wensen voor het koppel uit. Voor de één is een huwelijksjubileum belangrijker dan de ander, maar hoe dan ook, belangrijk is om het in ieder geval niet te vergeten. Het gaat immers om een grote mijlpaal dat bereikt is en het is een mooi gebaar om het koppel daarmee te feliciteren.

Wat je schrijft hangt ook een beetje af van jouw relatie met het koppel. Zijn het bijvoorbeeld je ouders, of vrienden of andere familieleden? Daarnaast hangt het ook af van jouw persoonlijke smaak. Wanneer je een tekst schrijven heel lastig vindt, kun je hier inspiratie op doen om een mooie originele wens op te stellen voor het gelukkige koppel.

Romantische felicitatie teksten voor een bruiloftsverjaardag:

[getal] jaar geleden, stapte jullie in een huwelijksbootje het avontuur tegemoet. Er waren stille wateren en woeste golven, maar jullie trotseerden ieder gevaar. Dat is iets waar ik heel veel bewondering voor heb. Dat kleine bootje is nu een waar cruiseschip vol liefde en herinneringen. En dat is iets om even bij stil te staan.
Van harte gefeliciteerd.

Liefde is… jullie samen.
Want ik ken geen ander paar
Dat zo gelukkig is gebleven
Na [getal] jaar
Van harte gefeliciteerd
Met jullie jubileum dag
En dat er nog maar vele
Vele jubilea volgen mag

Van harte gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijk. Wat een geweldige mijlpaal voor een geweldig paar. De liefde spat er bij jullie nog altijd vanaf en ik hoop dat dit nog vele jaren zo zal blijven.

Vandaag is het een speciale dag, want het is de dag dat jullie [getal] jaar geleden jullie liefde bezegelden met het huwelijk. Een verbintenis die door jullie zeer serieus is genomen en waar ik veel bewondering voor heb. Geniet van deze dag en dat jullie liefde de komende jaren alleen nog maar sterker mag worden.

Vandaag is dag dat jullie in het huwelijksbootje zijn gestapt. De dag waarop jullie samen de koers uitzetten naar een leven samen. Laat liefde hierbij jullie kompas zijn. Geniet van deze prachtige dag.

De bruid is in het wit, de bruidegom draagt zwart
Rozenblaadjes liggen op jullie pad, zoals een ieder dag
In de bloesembomen koeren de witte duiven zacht
Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag.

De ringen die jullie nu al X jaar dragen, staan voor een belofte. Niet enkel een belofte van trouw, zorgzaamheid en emmers geduld, maar vooral van veel liefde. Jullie hebben die belofte meer dan waar gemaakt.

X jaar geleden wenste ik jullie veel liefde, geluk en voorspoed toe. Nu wens ik jullie enkel elkaar toe want jullie hebben bewezen dat dat voor jullie ruim voldoende is om gelukkig te zijn.

Liefde is iets bijzonders, maar ook iets bijzonder moeilijks. Het is dan ook altijd wonderlijk als twee mensen volmondig 'ja' tegen elkaar zeggen voor het altaar. Wat nog veel wonderlijker is, is dat jullie na X jaar nog steeds volmondig 'ja' tegen elkaar zeggen.

Trouwen is bouwen, heeft iemand me ooit verteld. Ik heb die zin nooit goed begrepen, maar als ik nu na zoveel jaar naar jullie kijk, dan zie ik het. Jullie hebben samen aan een mooie weg gebouwd en ik hoop dat jullie hem nog lang samen mogen bewandelen.