Home page - Wensen - traditionele

Traditionele en formele bruiloftsverjaardagswensen

Trouwen, voor de meeste mensen in hun leven een belangrijke dag in hun leven. Elk jaar worden ze op dezelfde datum weer aan die mooie dag herinnerd. Na zoveel jaar is er een jubileum en dat zijn dan weer net wat belangrijkere dagen, maar voor het koppel blijft elk jaar de trouwdag een mooie herinnering.

Wanneer je iets verder van het koppel af staat is het soms moeilijker om een leuk cadeau te bedenken. Juist een kaartje met een leuke tekst is dan al heel bijzonder. Wanneer het bijvoorbeeld om je collega, werkgever, ver familielid of kennis gaat, dan kun je een prachtige traditionele en formele wens schrijven. En traditioneel en formeel betekent echt niet saai, alleen het is wat minder emotioneel dan als het om iemand zou gaan die dichterbij je staat. Op deze website kun je wat inspiratie op doen voor traditionele en formele wensen voor een trouwpaar.

Traditionele wensen voor bruiloftsverjaardagen

Van harte gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijksjubileum. Dat er nog maar veel gezonde en mooie jaren voor jullie in het verschiet mogen liggen. Geniet van jullie speciale dag.

Een huwelijks jubileum is iets waar je even bij stil mag staan. Even terugkijken op de jaren die achter je liggen en zeker ook vooruit kijken naar de jaren die nog komen gaan. Van harte gefeliciteerd met jullie jubileum, dat er maar veel mooie jaren mogen volgen.

Hartelijk gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijk. Dat het maar een prachtige dag mag worden met kinderen, [kleinkinderen,] familie en vrienden. We wensen jullie nog vele jaren samen vol geluk, liefde en goede gezondheid.

Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum. Jullie laten zien dat ondanks alles je altijd samen bent gebleven. Geniet van deze speciale dag met familie en vrienden. En ik hoop dat er nog vele huwelijksjubilea mogen volgen.

Gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijk. Een mijlpaal waar je zeker bij stil moet staan. Geniet van deze dag met vrienden en familie, maar geniet vooral ook samen van alle herinneringen.

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksdag. Ik wens jullie een prachtige, liefdevolle dag toe omringd door vrienden en familie. Dat vandaag maar een mooi begin mag zijn voor de rest van jullie leven.

Via deze weg willen we jullie graag feliciteren met jullie huwelijksverjaardag. Zoveel jaren samen getuigt van doorzettingsvermogen, toewijding en wederzijds respect, maar vooral van veel liefde. Proficiat voor al die mooie jaren samen!

Gefeliciteerd met jullie X jarig huwelijk. We wensen jullie nog vele jaren vol van geluk, liefde en hartstocht toe. Geniet van deze dag, maar vooral van elkaar want dat hebben jullie verdiend.

Proficiat met jullie Xde huwelijksverjaardag. X jaar getrouwd zijn is al een hele prestatie, maar wij zijn ervan overtuigd dat jullie de 2X nog veel makkelijker zullen halen.

Vandaag heffen we het glas op jullie gezondheid, op jullie geluk en op jullie liefde. Blijf van elkaar houden zoals jullie dat altijd gedaan hebben en dan komt alles goed.